Hur man beställer

Det ska vara enkelt och bekvämt att handla hos oss.

Produktsida

Välj ut dina favoritdrycker och tryck på "Lägg i varukorgen" knappen.
När du gjort det kommer du till varukorgen. Välj antal och tryck sedan "fortsätt att handla"
Du behöver 6 produkter för att gå vidare till kassan.

Varukorg

Här väljer du det antal av produkten du önskar köpa. Sedan kan du välja att fortsätt handla. Du behöver 6 produkter för att gå vidare till kassan.
När du handlat klart och känner dig nöjd går du vidare till kassan genom att klicka på "Gå till kassan".

Kassa

I kassan fyller du i din epost, ditt postnummer, ditt personnummer, ditt mobilnummer och sedan slutför du ditt köp.
Dom obilgatoriska fälten är märkta med *. Vill du inte fylla i ditt personnummer, väljer du bort det

Du kan betala med de vanligaste bankkorten eller välja att betala med faktura.
Klarna ombesörjer faktureringen åt oss.Vill du inte ha faktura, välj betalsätt i kassan.
Det är alltid du själv som väljer hur du vill betala din beställning.

När du beställer nästa gång behöver du bara fylla i din emailadress och välja betalningssätt.
Snabbt, Enkelt och Bekvämt.

Beställningsinformation

Din beställning är nu registrerad och du får en bekräftelse på mail inom några minuter.
Kommer det ingen bekräftelse ber vi dig kontrollera din "skräppost",
-det förekommer att datorn väljer bort mail från adresser den inte känner till.

Leverans

Våra leveranser kommer till Sverige varje tisdag.
Beställ före 11.30 på fredagen.

Vi fortsätter med vår uppskattade #champagnemåndag#

Beställer du varor för 2500kr eller mer levererar vi det alltid utan kostnad, övrigt tillkommer en fraktkostnad på 225kr.

Vill du ha dina viner snabbare? Kontakta vår kundtjänst på info@wine-and-spirits.se