Hur man beställer

Det ska vara enkelt och bekvämt att handla hos oss.

Produktsida

Välj ut dina favoritdrycker och tryck på "Lägg i varukorgen" knappen.
När du gjort det kommer du till varukorgen. Välj antal och tryck sedan "fortsätt att handla"
Du behöver 6 produkter för att gå vidare till kassan.

Varukorg

Här väljer du det antal av produkten du önskar köpa. Sedan kan du välja att fortsätt handla. Du behöver 6 produkter för att gå vidare till kassan.
När du handlat klart och känner dig nöjd går du vidare till kassan genom att klicka på "Gå till kassan".

Kassa

I kassan fyller du i ditt namn, din epost, ditt postnummer, ditt mobilnummer och sedan slutför du ditt köp.
Dom obilgatoriska fälten är märkta med *

Du kan betala med de vanligaste bankkorten.

Det är alltid du själv som väljer hur du vill betala din beställning.

När du beställer nästa gång behöver du bara fylla i din emailadress och välja betalningssätt.
Snabbt, Enkelt och Bekvämt.

Alla priser inkluderar svensk moms och alkoholskatt.

Beställningsinformation

Din beställning är nu registrerad och du får en bekräftelse på mail inom några minuter.
Kommer det ingen bekräftelse ber vi dig kontrollera din "skräppost",
-det förekommer att datorn väljer bort mail från adresser den inte känner till.

Leverans

Vi fortsätter med vår uppskattade #champagnemåndag#

Beställer du varor för 1500kr eller mer levererar vi det alltid utan kostnad, annars tillkommer en fraktkostnad på 225kr.

Vill du ha dina viner snabbare? Kontakta vår kundtjänst på info@wine-and-spirits.se